چطور کیک سه شیر درست کنیم؟

به گزارش وبلاگ دابی، در این قسمت از خبرنگاران مگ طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی یا ترس لچس (Tres leches cake) را به شما آموزش می دهیم که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

چطور کیک سه شیر درست کنیم؟

طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی شبیه کیک اسفنجی ساده است، با این تفاوت که بعد از پخت، آن را در ترکیبی از 3 نوع شیر می خیسانند. نمونه های دیگری از کیک خیس مانند تیرامیسو (Tiramisu) در کشورهای دیگر هم وجود دارد.

پختن کیک سه شیر اصلا سخت نیست اما نیاز به زمان زیادی برای استراحت در مراحل مختلف دارد. در نتیجه بهتر است این دسر خوشمزه و تازه را از روز قبل برای مراسم یا مهمانی آماده کنید. این کیک در کنار قهوه و چای یکی از خوشمزه ترین عصرانه ها برای فصل بهار و تابستان است.

مواد لازم برای کیک سه شیر (برای 6 نفر)

  • آرد سفید: 1.5 پیمانه
  • شیر: 250 میلی لیتر
  • شکر: یک پیمانه
  • خامه قنادی: 250 گرم
  • شیر عسلی: 200 میلی لیتر
  • شیر نارگیل: 250 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • کره آب شده: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک سه شیر

1.

تخم مرغ ها را از قبل بیرون بگذارید تا هم دمای محیط شوند؛ سپس آن ها را همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید.

2.

باید تخم مرغ و شکر را آنقدر هم بزینید تا مانند تصویر کرم رنگ، پفکی و کش دار شود.

3.

در این مرحله کره آب شده یا روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا با مواد کمی مخلوط شود.

4.

آرد و بکینگ پودر را با هم الک، در 3 مرحله به مایه کیک اضافه و به صورت دورانی و آرام با قاشق مخلوط کنید.

5.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه گرم کنید. قالب کیک را با روغن جامد یا کره چرب و سپس آرد پاشی کنید. حالا مایه کیک را به آرامی به قالب منتقل کنید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر بپزد.

اگر از سولاردوم برای پخت استفاده می کنید، گزینه کیک را انتخاب و دمای آن را روی 160 درجه تنظیم کنید.

اگر از قالب کیک گرد استفاده می کنید، قطر آن باید 24 سانتی متر و اگر از قالب مستطیل استفاده می کنید ابعاد آن باید 20 در 25 سانتی متر باشد. دقت کنید که این کیک نباید خیلی ضخیم باشد.

6.

در این فاصله شیر نارگیل، شیر عسل و شیر معمولی را با هم مخلوط کنید.

7.

بعد از سرانجام زمان پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از یک خلال از پختن کامل آن اطمینان حاصل کنید. اجازه دهید کیک برای 2 تا 3 ساعت کاملا خنک شود، سپس روی آن را با خلال یا سیخ چوبی سوراخ های کوچکی ایجاد کنید و با چاقو برش بزنید.

8.

مخلوط شیرها را روی کیک بریزید و اجازه دهید برای 2 ساعت در یخچال خوب به خورد کیک برود. پس از آن، خامه قنادی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی فرم دهید و روی کیک بکشید.

چطور کیک براونی درست کنیم؟

چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ

به "چطور کیک سه شیر درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور کیک سه شیر درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید