طرز تهیه فیلو کاپ میگو؛ خوشمزه و خاص
به گزارش دَبی بلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه فیلو کاپ میگو را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، فیلو کاپ میگو، یکی از انواع فینگرفود های خوشمزه و معروف است. این پیش غذای دریایی که به همراه میگو طبخ می گردد، مقوی و پرخاصیت بوده و در سراسر جهان معروف و پرطرفدار است. در طبخ این پیش غذا، مایه میگو را که جداگانه درست می نمایند را در خمیر های ورقه ای فیلو پر نموده و سرو می نمایند. از این رو این فینگرفود را می توانید برای مهمانی ها و تولد ها هم سرو نمایید.
میگو یک منبع عالی از مواد معدنی و ویتامین ها است که برای حفظ سلامت بدن انسان بسیار مفید است. در واقع میگو سرشار از ویتامین های A، B12، D، فسفر، مهمیم، سلنیوم، پروتئین، آهن، نیاسین، امگا 3 و… می باشد. هر یک از این مواد معدنی باعث ده ها فایده و سلامتی برای بدن انسان می گردد. از این رو می توانید به راحتی و خیلی سریع فیلو کاپ میگو را در منزل تهیه و سرو کنید و از فواید و خواص این فینگرفود عالی بهره مند شوید.
میگو: 200 گرم
قارچ: 100 گرم
گوجه فرنگی: 1 عدد
پیاز میانه: 1 عدد
فلفل دلمه ای: یک چهارم
خمیر فیلا: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پیازچه: به مقدار لازم
سیر: 1 عدد
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
میگو ها را تمیز نموده و بشویید.
پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
سپس میگو ها را هم افزوده و کمی تفت بدهید.
زنجبیل، سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.
قارچ ها را هم خرد نموده و به مواد ماهی تابه اضافه کنید.
در آخر هم گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد اضافه و حرارت را خاموش کنید.
خمیر فیلا را در مقدار های مربعی شکل برش دهید.
کمی کره آب شده بر روی برش های خمیر بزنید و طعم دار کنید.
2 تا خمیر فیلو را بر روی هم قرار دهید و در داخل قالب کاپ کیک بگذارید و لبه های آن را چین بدهید.
فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
از مواد میگو در داخل خمیر بریزید.
کمی پنیر پیتزا و پیازچه خرد شده را بر روی مواد بریزید.
فیلو کاپ میگو را به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا آماده گردد.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان