آموزش تهیه کوفته به سبک سوئدی ها

به گزارش وبلاگ دابی، در این مطلب دستورالعمل تهیه کوفته سوئدی که یک غذای گوشتی بسیار متفاوت و خوشمزه است را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

آموزش تهیه کوفته به سبک سوئدی ها

به گزارش، سوئدی ها هم مانند ایرانی ها کوفته خوشمزه درست می کنند و این غذا در جهان محبوبیت خاصی دارد. پس با هم کوفته سوئدی را امتحان کنیم. کوفته سوئدی یک غذای گوشتی بسیار متفاوت و خوشمزه است.

وقتی صحبت از غذا های اروپایی می شود، تصورمان از آن غذا هایی مدرن و عجیب است، اما بهتر است بدانید آن ها هم غذا هایی سازگار با ذائقه ما دارند.

گوشت چرخ کرده 1 کیلو

فلفل دلمه 3 عدد

برنج مقداری

جعفری مقداری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

گوجه فرنگی 4 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه

پیاز کوچک 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

روغن سرخ کردنی

1. جعفری را با آب سرد بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد، در غذا ساز بریزید و خرد کنید.

2. گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.

3. برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

4. فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در غذاساز بریزید و سپس به مواد اضافه کنید.

5. به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و به کمک دست آن را ورز دهید.

6. چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

7. آن ها را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلطانید.

8. وقتی همه کوفته ها آماده برای سرخ کردن شدند، یک تابه بردارید و روغن سرخ کردنی را در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

9. کوفته را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر بچرخانید تا تمام سطح آن سرخ شود.

10. پس از سرخ شدن آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.

11. سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید. کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده، بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود. پس از آن، کوفته ها را در ظرفی چیده، سس آماده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

منبع: پارس ناز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آموزش تهیه کوفته به سبک سوئدی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه کوفته به سبک سوئدی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید